Nieuws Uitgelicht

❗️Nieuw bij Rodenburg❗️

👩‍🍳🧑‍🍳👨‍🍳Het patissierteam van Huize Rodenburg heeft de handen ineen geslagen om jullie te verrassen met een aanvulling op ons chocolade assortiment. Naast ons bestaande assortiment, hebben we vanaf vandaag nieuwe choco toppers! 🏆 Lees hieronder meer over de drie nieuwe smaaksensaties. 

🌴De medjouldadels rijkelijk overgroten met 54,5% pure chocolade

Rodenburg heeft de medjouldadel geselecteerd voor deze overheerlijke delicatesse. Medjouls zijn de Ferrari’s onder de dadels, en in combinatie met onze huisgemaakte chocolade en een topping van gekruimelde pistache is dit iets wat je echt niet mag missen! 

Ben je nog niet bekend met dadels? Dat geeft helemaal niks! Dadels zijn gedroogde vruchten oorspronkelijk uit Marokko en zitten bomvol vezels, vitaminen en mineralen. Kom ze maar snel proberen! 

🍫Chocolade repen met pecannoten in luxe verpakking

Ook nieuw in het assortiment zijn de hiusgemaakte pure (54,5%) en melk (33%) chocolade repen met gebrande pecannoten. Deze smaakcombinatie is hemels!😇 Ook op de repen zit een gekruimeld strooisel van gebrande pistachenootjes.

🎁Tip: de repen zijn ook heel leuk om weg te geven in de prachtige verpakking!

🧥Pecannoten in een jasje van pure chocolade

Ga je voor meer noot ten opzichte van chocolade? Kies dan de chocolade pecannoten! De harmonie van pecannoten en chocolade is zo goed, dat  onze patissiers de pecannoten hebben omhuld met chocolade. Een knapperige verrassing met de zachtheid van chocola🫠

Laat ons weten wat jouw favoriet is!🤩

💋Team Rodenburg

Dit vind je mogelijk ook leuk