Seizoensproducten

Paaskuikentje

Smelten!🥰 Team Rodenburg stelt met trots aan jullie voor: het paaskipje! Ontworpen door onze patissier Elske👩‍🍳

“Toen ik aan voorjaar en Pasen dacht, zag ik gelijk allemaal lammetjes voor me. Dartelend in de wei als kleine wolkjes. Dat gevoel wilde ik representeren in een smaak.”

patissier Elske


Dit gebakje is bijna te schattig om op te eten🤩 Maar te lekker om alleen maar naar te kijken natuurlijk! Wij vroegen Elske waarom dit gebakje helemaal het einde is. Het interview lees je hieronder.

-Want Elske, wat zit er allemaal in dit gebakje?

Elske: “Nou dat zal ik vertellen! De bodem van het gebakje is een klassieke sloffenbodem. Daarbovenop zit een bavarois met Bourbon vanille en passievrucht. Lekker fris en romig!”

-Ik heb er nu al zin in! Is dit gebakje voor kinderen geschikt?

Elske: “Ja dat heb je goed geraden. Dit gebakje is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het taartje ziet er natuurlijk om te beginnen al heel schattig uit, en is daarnaast qua smaken helemaal afgesteld op het pallet van kinderen. De zachtheid van de Bourbon vanille is heel toegankelijk en de frisse exotische smaak van passievrucht vind je vaak terug in kinderijsjes. Maar grote mensen vinden het vast ook heerlijk!”

-Jeetje wat klinkt dat lekker inderdaad! Kun je de versiering ook eten?

Elske: “Jij doelt op die leuke oogjes zeker! Haha die kan je inderdaad gewoon opeten. De oogjes en het kammetje zijn van chocolade. Op het hoofdje zit ook nog een eitje, ook om te smullen. Het snaveltje natuurlijk niet te vergeten.”

-Jij hebt dit gebakje geïntroduceerd Elske, waar heb je de inspiratie vandaan gehaald?

Elske: “Wat leuk dat je het vraagt. In de voorbereiding van seizoensproducten zit namelijk best wat denkwerk. Geel is natuurlijk echt een Paaskleur, daarom heb ik voor een gele buitenkant gekozen. Passievruchtsap is ook geel, vandaar de passievruchtsmaak. Toen ik aan voorjaar en Pasen dacht, zag ik gelijk allemaal lammetjes voor me. Dartelend in de wei als kleine wolkjes. Dat gevoel wilde ik representeren in een smaak. De beste optie was Bourbon vanille romig en zo zacht als een wolkje.”

-Bedankt voor je leuke antwoorden Elske! Dit taartje mag in ieder geval niet ontbreken tijdens het Paasontbijt.

Elske: “Met alle plezier! En inderdaad, deze staat in ieder geval bij ons op de Paastafel dit aankomend weekend.”

Tot snel!
Team Rodenburg💋

☎️Bij een bestelling van grote aantallen, graag even bellen!
Psssst nog maar 4️⃣ nachtjes slapen tot Pasen


Dit vind je mogelijk ook leuk