Nieuws Uitgelicht

Secretaressedag donderdag 15 april

Heb jij ook een secretaresse of secretaris die altijd voor je klaar staat? Een vers kopje koffie in de ochtend. Die ene planning waar je zo tegenop keek, kant en klaar op je bureau. 

Aanstaande donderdag 15 april is het Secretaressedag! Waardeer jij jouw secretaresse of secretaris ook zo? Maak dan Secretaressedag 2021 één om nooit te vergeten. Dé dag om blijk te geven van oneindige waardering. 

Onze medewerker Jenien werkte voordat ze bij Rodenburg kwam als secretaresse op diverse kantoren. Het is dan ook Jenien wie ons altijd attendeert op de derde donderdag van april: Secretaressedag. 

🙋‍♀️Jenien vertelt ons waarom:
“Soms gaan mensen wel eens voorbij aan het werk dat secretaressen of secretarissen doen. Alles tot in de details uitwerken. Het plannen van afspraken, telefoontjes afhandelen. Post wordt geopend. Alles op de mail en bus doen voor het einde van de dag. Jaarrekeningen uittypen, bestellingen bijhouden, wéér de telefoon aannemen, archiveren, laatste check doen. Het eerste contact met de zakenrelaties en dus jouw visitekaartje. Alles wordt voor je geregeld zodat jij je werk het allerbeste kunt doen. Jouw assistent fixt werkelijk alles voor je. Tijd om dus even iets terug te doen. Tijd om even stil te staan bij deze bijzondere dag van het jaar.”

💌Cadeautips van Jenien:
“Zeker bonbons. Of een flesje rood in onze prachtige cadeauverpakkingen. En natuurlijk de niet te versmaden aardbeienslof. De secretaressen lekker verrassen met een taartje. Ja toch, of niet?” 

Tot snel!💋
Team Rodenburg

Dit vind je mogelijk ook leuk